Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


EmO

 

 

Hali ahogy megigértük irunk az emo-ról

Először is a tévhitek:

-Nem midnen emo vágdossa az ereit!!!Ameik akarja az vágja amugy meg legtöbbször a HC-sek vagy a Hard emok vágdossák-.-"

-Az emo-t nem MUSZÁLY Imonak ejteni legtöbb hülye állat vagy hallotta vkitől vagy azért mondja ugy mert hogy angolul úgy van hát bocsi de sztem mégis csak magyarországon élünk akkor mondjuk emonak nem?:D

-Nincs olyan hogy én emo vok te meg imo a különbség csak a kiejtés volt amikor nekünk is azt adták be hogy az Imo az aki vágdossa magát az emo nem hát ez nem igaz mondom vágdossa magát az aki akarja lényeg az emo és az imo ugyan az!

-Az emok nem a világ fájdalmán sírnak és nem azért vonulnak félre vagy nem azért visszahúzódóak mert a világ ilyen meg olyan hanem azért mert ezek a tévhitek miatt szekálják őket hogy pfúú te lúzer emo!!Gondolkodjatok már el nektek hogy esne ha az emok fellázadnának elenetek?!Na ezért lesznek az emokból a depisek!(emo ellenes embereknek szolt:D)

egyenlőre ebből ennyi mert már fáj a kezem!xD

 

itt is van pár fajta:

1. Emo {a "sima" emo} 
      emo : érzelmes Öltözködés: az alapszín a fekete,amit sokszor kevernek rózsaszínnel ,szürkével csak fehérrel. Sok a kockás ( pöttyös) csíkos dolog.
Általában fekete oldalra fésült haj vagy tépett.

 

 

2. Saucy emo 
     saucy : pimasz,elegáns. A saucy az emoból vált ki és vált külön stílussá. A saucy emok érzelmesek álltalában vidámak, hangulatemberek. Öltözködés: élénk színekkel pl. sárga ,piros,rózsaszín, lila. Ezen kívül: extrém ruhák és kiegészítők. Hajuk is színes extrém.

3.Hard emo
   A külvilággal teljesen antiszociálisok. Depressziósak,vágják magukat.Zenei téren emot hallgatnak és Hc-t leginkább.Szinte csak fekete cuccokat viselnek.

4. Scene 
   Nincs sok köze az emohoz de sokszor összekeverik vele és a saucy emokval..A scene a myscaperól kiindult trend. Belső nincs meghatározva itt a külső a fontos.A scene jelentése = látvány.Nagyon hasonlít a saucy emohoz de mégsem ugyanolyan. Mivel a Scene lényege a "megbotránkoztatás" extrém de divatos ruhát hordanak.

5. Halfn emo
   Jelentésük fél emo.Ők inkább a külsejükön mutatják az emot de azért hallgatnak emo zenéket is.
6. Possemo
   Ez elég érdekes kategória.A Possemo a Possible szóból ered aminek a jelentése:lehetséges. Ezek az emok szintén érzelmesek ugyan úgy mint a többi emo.Hangulatok változik érzelmeiket elég ritkán mutatják ki.Azt soha nem mutatják ki ha szomorúak mások előtt soha nem sírnak.Elég kevés embert engednek magukhoz igazán közel.Változó természetűek,nehéz őket kiszámítani,legfőképp megismerni.Mindig elmerülnek az álmodozásban.Zeneileg nincs meghatározva miket szeretnek de inkább a kemény bandák felé húzódnak.

 

7. Ire emo
    Az Ire emo a saucy és scene miatt háttérbe szorult ezért kevesen tudják hogy mit is jelent.Az Ire szó haragot jelent.Az Ire emok a harag megtestesítői lázadnak a cuki dolgok ellen. [Pl. Hello Kittyt nagyon utálják)
A levágott barbie fejek,véres plüssök mind ezt szimbolizálják.Aggresszivításukat nagyon élénk színekkel mondtatják ki az emberek felé.Az Ire emok nagyon érzelmesek elkötelezik magukat egy fiú vagy egy lány mellett akkor hűségesek,kitartanak melette.Az Ire emok nem félnek a verekedéstől sokszor provokálják is. Jelképül kifejezetten nincs de a véres és hasonló dolgok vonzzák őket leginkább.Elítélik az öngyilkosság,öncsonkítás,önkínzás minden formáját.Elitélik az önsajnálatot. Mottójuk:"Ha túl sok időt fordítassz magadra nem marad időd élni."Sokak szerint az emok egyik jellegzetes jelképe a fejbelövős képek ez az Ire emoktól származik.

8. Feeling emo
   Az emonak az a fajtája melynek képviselője csak belülről emo (pl ugyanazokról a dolgokról gondolkoznak mint az emok.) ezen kívül eggyátalán nem láccanak emonak.

9. Hurt emo
   A hurt angol szó jelentése fájni.Nekik is nagy fájdalom van a szívükbe.
Belsőleg ugyanolyanok mint az emok.Az érzelmesebb emo zenéket kedvelik.
Ha valaki beszól nekik nem félnek visszaszólni de inkább kedvesebbek az emberekkel. Öltözködésben mások egyik nap színes másik nap fekete ruhákba öltöznek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

...

(czipi ( tomi ), 2011.01.22 13:32)

akk én feeling emo vok :P :D xD

...

(czipi, 2011.01.18 12:51)

háát fúú :O xD nagyon komolyan veszitek ezt az emoo témát :P :P

hááát.....

(P¤ŁŁy, 2010.11.12 07:19)

Ja meg öhömm....Parvani is egy kcicsikéét:P

hu

(ábel, 2010.11.11 21:12)

tudsz valamit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!